21. 08. 2021

Tvarohovo-vajíčková pomazánka se sardelkou

Ingredience

  • 250 g polotučného tvarohu Tatra,
  • 3 vejce uvařená natvrdo a nastrouhaná,
  • 2 lžíce majonézy,
  • 2 lžičky dijonské hořčice,
  • 30 g sardelových oček v oleji s kapary,
  • sůl,
  • pepř,
  • 1 svazek pažitky,
  • červená cibule a pažitka na ozdobu,
  • pečivo.

Postup

  1. V misce smíchejte vejce, sardelová očka, majonézu, hořčici a polotučný tvaroh. Dle chuti osolte a opepřete.
  2. Nadrobno nasekejte pažitku a vmíchejte do připravené směsi.
  3. Směs namažte na nakrájené pečivo, ozdobte červenou cibulkou a pažitkou.
  4. Dobrou chuť!

Videorecept

Použité produkty

Tvaroh polotučný 3,5% 250g

Více >

Používáním webu www.tatramleko.cz vyjadřujete souhlas s používáním cookies, které jsou pro jeho chod nezbytné. Více o cookies