21. 08. 2021

Tvarohovo-vajíčková pomazánka se sardelkou

Ingredience

  • 250 g polotučného tvarohu Tatra,
  • 3 vejce uvařená natvrdo a nastrouhaná,
  • 2 lžíce majonézy,
  • 2 lžičky dijonské hořčice,
  • 30 g sardelových oček v oleji s kapary,
  • sůl,
  • pepř,
  • 1 svazek pažitky,
  • červená cibule a pažitka na ozdobu,
  • pečivo.

Postup

  1. V misce smíchejte vejce, sardelová očka, majonézu, hořčici a polotučný tvaroh. Dle chuti osolte a opepřete.
  2. Nadrobno nasekejte pažitku a vmíchejte do připravené směsi.
  3. Směs namažte na nakrájené pečivo, ozdobte červenou cibulkou a pažitkou.
  4. Dobrou chuť!

Videorecept

Použité produkty

Tvaroh polotučný 3,5% 250g

Více >

Tato webová stránka používá cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Poučení o zpracování osobních údajů.

Funkční

Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto cookies.

Analytické

Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby porozuměli, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.

Marketingové

Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.