Řezy Raffaello
15.09.2014 14:06
Ingredience:
- 1x Tatra Salko
- 1 prášek do pečiva
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 3/4 hrnku moučkového cukru
- 2 bílky
- 1/2 hrnku oleje
- 3/4 hrnku strouhaného kokosu
- 1/2 hrnku moučkového cukru
- 200 ml Tatra smetany ke šlehání
Postup:
Připravíme si hluboký plech, který vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Všechny suroviny na těsto dáme do šlehače a vyšleháme hladké těsto. Těsto rozprostřeme na plech a povrch posypeme směsí strouhaného kokosu a cukru.
Pečeme v troubě předehřáté na 170°C po dobu asi 20 minut. Nepečeme zprudka, kokos na povrchu by měl zůstat bílý. Po vyjmutí z trouby zalijeme ještě teplý moučník smetanou ke šlehání, necháme zchladnout a odležet.