Ingredience
- 120 g jahodového pudinku v prášku
 - 100 g cukru
 - 1 l plnotučného mléka Tatra
 - 12 máslových sušenek
 - jahodový džem
 
Na ozdobu:
- 100 g čokolády
 - 20 ml oleje
 - strouhaný kokos
 
Postup
- Smíchejte cukr, pudink a mléko. Vše promíchejte a uvařte do husté konzistence.
 - Odstavte z plotny a ihned zakryjte fólií – tu přitiskněte na povrch pudinku. Nechte úplně vychladnout.
 - Mezitím vyřízněte jednu stranu prázdné krabice od mléka. Nezapomeňte nastřihnutý roh přelepit lepenkou.
 - Sušenky potřete džemem. Jakmile je pudink vychladlý, rozmixujte ho a menší vrstvou naplňte prázdnou krabici.
 - Zaskládejte sušenkami a přidejte zbylý pudink. Dezert nechte ztuhnout v lednici min. 2 hodiny, lépe ale přes noc.
 - Ozdobte čokoládovou polevou a strouhaným kokosem. Nechte ještě 20 minut ztuhnout v chladu a podávejte.
 
TIP: Abyste dezert dostali z krabice pohodlně, stačí ji po stranách nastřihnout.
								
															
					