KuchyněRecept

Nepečený cheesecake s jahodami a Pikaem

30.04.2020 11:02

Nepečený cheesecake s jahodami a Pikaem

Ingredience:

Korpus:

  • 95 g másla Tatra
  • 235 g sušenek Lotus, rozlámaných
  • 50 g lískových ořechů, namletých

Náplň:

  • 500 g tučného tvarohu Tatra
  • 3 žloutky
  • 125 g moučkového cukru
  • 80 ml pomerančové šťávy
  • 250 g ricotty
  • 75 g želatinového ztužovače za studena
  • semínka z jednoho vanilkového lusku

Zdobení:

  • Pikao v tubě
  • jahody
  • máta

Postup:

  1. Smícháme rozlámané sušenky, namleté ořechy a máslo a tyčovým mixérem rozdrtíme na jemnou drobenku.
  2. Drobenku vmačkáme do formy na koláč vyložené pečícím papírem a necháme v lednici ztuhnout.
  3. Mezitím utřeme vaječné žloutky s moučkovým cukrem. Přidáme pomerančovou šťávu, ricottu, tvaroh, ztužovač a semínka z vanilkového lusku. Vše pečlivě promícháme a rovnoměrně rozetřeme na vychlazený korpus.
  4. Vše dáme znovu do lednice ztuhnout. Poté pouze ozdobíme jahodami, mátou a Pikaem.
  5. Dobrou chuť!

Videorecept:


Odběr novinek

Přihlaste se k odběru e-mailového newsleteru.

Odběr novinek

Vaše osobní údaje nejsou nikde zveřejňovány a splňují požadavky GDPR.

Důležité odkazy

Mléko z českých chovů Kravík www.tatra-zmrzka.cz
AGROFERT
Člen koncernu AGROFERT
    Facebook   Navštivte náš YouTube   

© 2020, Mlékárna Hlinsko, a.s. – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.
Toto jsou internetové stránky společnosti Mlékárna Hlinsko, a.s. se sídlem Hlinsko, Kouty 53, PSČ 539 01, IČO 48169188, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, v oddílu B, vložce 3061. Společnost Mlékárna Hlinsko, a.s. je členem koncernu AGROFERT řízeného společností AGROFERT, a.s., IČO 26185610 se sídlem na adrese Pyšelská 2327/2, Chodov, 149 00 Praha 4.

Nahoru ↑