21. 08. 2021

Mochaccino

Ingredience

  • Espresso cca 80 ml,
  • 2 ml Pikaa,
  • Lascato - mléko pro přípravu cappuccina 3,5%.

Postup

1. Do cappuccinového šálku připravte klasické, malé espresso. 

2. Do espressa přidejte Pikao dle chuti, doporučujeme okolo 2 ml. 

3. Poté našleháme mléčnou pěnu, kterou nalijeme do espressa. 

4. Pokud chceme bílý povrch, který můžeme ozdobit, lijeme mléčnou pěnu pomalu po stěně šálku nebo přes lžičku. 

5. Na povrchu pěny můžeme Pikaem dokreslit obrázek.

6. Přejeme dobrou chuť! 

Použité produkty

Tatra mléko do kávy plnotučné 4% 500g

Více >

Pikao 8% 75g

Více >

Pikao 8% 150g

Více >

Lascato - mléko pro přípravu cappuccina 3,5% 1l

Více >

Používáním webu www.tatramleko.cz vyjadřujete souhlas s používáním cookies, které jsou pro jeho chod nezbytné. Více o cookies