Ingredience
NA TĚSTO
- 500 g hladké mouky
- 2 lžičky jedlé sody
- 80 g moučkového cukru
- 80 g rozehřátého tradičního Tatra másla
- 2 vejce
- 4 lžíce medu
K DOKONČENÍ KULIČEK
- 1 plechovka Salko tradiční 397 g
- 250 g změklého tradičního Tatra másla
- mleté oříšky
Postup
- Smíchejte těsto z rozehřátého másla, medu, mouškového cukru, vajec, hladké mouky a nakonec přidejte 2 lžičky jedlé sody.
- Vyválejte pláty a upečte na plechu při 180 °C cca 7 minut, ty pak rozmixujte na drobenku.
- Drobenku smíchejte s 1 plechovkou Salka a 250 g změklého másla.
- Vytvarujte kuličky a obalte v mletých oříšcích.
- Dejte do lednice ztuhnout nebo si na nich můžete rovnou pochutnat.
Použité produkty

Salko tradiční 8 % 397 g

