KuchyněRecept

Mandlové parfait s višňovou omáčkou a čokoládovým suflé

08.02.2019 12:28

Mandlové parfait s višňovou omáčkou a čokoládovým suflé

Tento recept pro nás připravil šéfkuchař pražské restaurace STEREO pan Lukáš Hnízdil.

Ingredience:

  • 5 žloutků
  • 60 g celých mandlí
  • 3 lžíce likéru Amaretto
  • 100 g cukru
  • 300 ml Tatra smetany 31%

Postup:

  • Mandle zrychla orestujeme na pánvi a nahrubo nasekáme. Ve vodní lázni vyšleháme žloutky s cukrem. Stáhneme z ohně a přidáme mandle a mandlový likér. Na závěr směs smícháme s našlehanou smetanou, nalijeme do servírovací misky a necháme 2 hodiny ztuhnout v mrazáku.

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru e-mailového newsleteru.

Odběr novinek

Vaše osobní údaje nejsou nikde zveřejňovány a splňují požadavky GDPR.

Důležité odkazy

Mléko z českých chovů Kravík www.bezlepek.cz
AGROFERT
Člen koncernu AGROFERT
    Facebook   Navštivte náš YouTube

© 2019, Mlékárna Hlinsko, a.s. – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.
Toto jsou internetové stránky společnosti Mlékárna Hlinsko, a.s. se sídlem Hlinsko, Kouty 53, PSČ 539 01, IČO 48169188, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, v oddílu B, vložce 3061. Společnost Mlékárna Hlinsko, a.s. je členem koncernu AGROFERT

Nahoru ↑