21. 08. 2021

Karamelová zmrzlina se sušenkami a mandlemi

Ingredience

  • 1 plechovka karamelového Salka,
  • 2 balení 30% smetany,
  • 50 g máslových sušenek,
  • plátky mandlí.

Postup

  1. Karamelové Salko smíchejte s jedním balením smetany.
  2. Zvlášť si vyšlehejte druhou smetanu.
  3. Obě části smíchejte a pak nalijte do krabičky, ve které budete zmrzlinu mrazit (nebo použijte zmrzlinovač).
  4. Do krabičky nasypte 2/3 nalámaných sušenek a směs zamíchejte (případně sušenky přidejte do zmrzlinovače – ke konci).
  5. Uložte budoucí zmrzlinu do mrazáku a počkejte asi 8 hodin.
  6. Hotovou zmrzlinu podávejte posypanou mandlemi, které můžete předem opražit na pánvi.

Použité produkty

Salko Karamel 8% 397g

Více >

Smetana ke šlehání 30% 500g

Více >

Používáním webu www.tatramleko.cz vyjadřujete souhlas s používáním cookies, které jsou pro jeho chod nezbytné. Více o cookies