21. 08. 2021

Jahodové nanuky z tvarohu

Ingredience

Na 1 litr zmrzliny:

  • 300 g jahod,
  • 1 Salko,
  • 1 neslazené kondenzované mléko,
  • 1 vanička tučného tvarohu,
  • 1/2 citronu.

Postup

Nanuky jsou do ruky a jejich chuť je plná jahod a citronu. Přesto jsou ale hodně krémové a stále bez umělých barviv a aromat. I v těchto nanucích je oblíbené Salko, které je tentokrát zjemněno tvarohem.

  1. Rozmixujte jahody spolu s tvarohem.
  2. Vmíchejte Salko a kondenzované mléko.
  3. Přidejte kůru a šťávu z 1/2 citronu.
  4. Směs dobře promíchejte a vlijte do formiček na nanuky – já používám silikonové.
  5. Naplněné formičky umístěte do mrazáku alespoň na 5 hodin.

TIP: Pokud je na vás zmrzlina moc sladká, dejte do ní méně Salka a více neslazeného mléka.

Použité produkty

Salko tradiční 8% 397g

Více >

Classic kondenzované neslazené plnotučné mléko 7,5% 290g

Více >

Tato webová stránka používá cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Poučení o zpracování osobních údajů.

Funkční

Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto cookies.

Analytické

Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby porozuměli, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.

Marketingové

Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.