21. 08. 2021

Bavorský ostružinový krém s meruňkovou omáčkou

Ingredience

  • 6 plátků želatiny,
  • 100 ml Tatra smetany 31%,
  • 600 g ostružin,
  • 4 lžíce cukr moučka,
  • domácí meruňkový kompot.

Postup

  1. Ostružiny dejte do cedníku do mísy, posypte moučkovým cukrem, trochu rozmačkáme a nechte okapat. Do šťávy z ostružin přidejte želatinu, zahřejte a rozmíchejte dohladka. Rozmačkané ostružiny rozmixujte, smíchejte se smetanou a šťávou s želatinou a rozlijte do formiček vymazaných máslem. Nechte 4 hodiny vychladit v lednici.
  2. Na omáčku rozmixujte meruňkový kompot do požadované konzistence.

Použité produkty

Smetana na šlehání 31% 1l

Více >

Tato webová stránka používá cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Poučení o zpracování osobních údajů.

Funkční

Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto cookies.

Analytické

Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby porozuměli, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.

Marketingové

Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.