Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Mlékárna Hlinsko, a.s. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Mlékárna Hlinsko, a.s. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSS

Novinky

Odstartujte osvěžující sezónu s TATROU!

Počasí nám přeje a proto jsme pro vás otevřeli okénko s točenou zmrzlinou v naší podnikové prodejně v Hlinsku na adrese Havlíčkova 629, 539 01. Přijďte si k nám zamlsat s osvěžujícím pocitem!

Archiv novinek


Odběr novinek

Přihlaste se k odběru e-mailového newsleteru.

Odběr novinek

Vaše osobní údaje nejsou nikde zveřejňovány a splňují požadavky GDPR.

Důležité odkazy

Mléko z českých chovů Kravík www.tatra-zmrzka.cz
AGROFERT
Člen koncernu AGROFERT
    Facebook   Navštivte náš YouTube   

© 2021, Mlékárna Hlinsko, a.s. – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.
Toto jsou internetové stránky společnosti Mlékárna Hlinsko, a.s. se sídlem Hlinsko, Kouty 53, PSČ 539 01, IČO 48169188, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, v oddílu B, vložce 3061. Společnost Mlékárna Hlinsko, a.s. je členem koncernu AGROFERT řízeného společností AGROFERT, a.s., IČO 26185610 se sídlem na adrese Pyšelská 2327/2, Chodov, 149 00 Praha 4.

Nahoru ↑