KuchyněRecept

Šuhajdy

15.09.2014 13:21

Šuhajdy

Ingredience:

  • 1x Tatra Salko nebo Tatra Salko karamel
  • 250 g Tatra másla
  • 2 čokolády na vaření
  • 1x ztužený tuk (Omega)
  • papírové košíčky
  • na zdobení oříšky, madle nebo lentilky

Postup:

Zkaramelizované Salko po vychladnutí promícháme s máslem (nejlépe elektrickým šlehačem). Čokoládu se ztuženým tukem rozpůustíme ve vodní lázni. Do připravených košíčků dáme po lžičce čokolády a necháme chvíli ztuhnout. Navrch přidáme karamelovou náplň a znovu zalijeme čokoládou. Můžeme ozdobit lentilkami, oříšky, mandlemi apod.


Odběr novinek

Přihlaste se k odběru e-mailového newsleteru.

Odběr novinek

Důležité odkazy

Mléko z českých chovů Kravík www.bezlepek.cz
AGROFERT
Člen koncernu AGROFERT
    Facebook   Navštivte náš YouTube

© 2017, Mlékárna Hlinsko, a.s. – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.
Toto jsou internetové stránky společnosti Mlékárna Hlinsko, a.s. se sídlem Hlinsko, Kouty 53, PSČ 539 01, IČO 48169188, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, v oddílu B, vložce 3061. Společnost Mlékárna Hlinsko, a.s. je členem koncernu AGROFERT

Nahoru ↑