KuchyněRecept

Řezy Raffaello

15.09.2014 14:06

Řezy Raffaello

Ingredience:

  • 1x Tatra Salko
  • 1 prášek do pečiva
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 3/4 hrnku moučkového cukru
  • 2 bílky
  • 1/2 hrnku oleje
  • 3/4 hrnku strouhaného kokosu
  • 1/2 hrnku moučkového cukru
  • 200 ml Tatra smetany ke šlehání

Postup:

Připravíme si hluboký plech, který vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Všechny suroviny na těsto dáme do šlehače a vyšleháme hladké těsto. Těsto rozprostřeme na plech a povrch posypeme směsí strouhaného kokosu a cukru.

Pečeme v troubě předehřáté na 170°C po dobu asi 20 minut. Nepečeme zprudka, kokos na povrchu by měl zůstat bílý. Po vyjmutí z trouby zalijeme ještě teplý moučník smetanou ke šlehání, necháme zchladnout a odležet.


Odběr novinek

Přihlaste se k odběru e-mailového newsleteru.

Odběr novinek

Důležité odkazy

Mléko z českých chovů Kravík www.bezlepek.cz
AGROFERT
Člen koncernu AGROFERT
    Facebook   Navštivte náš YouTube

© 2017, Mlékárna Hlinsko, a.s. – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.
Toto jsou internetové stránky společnosti Mlékárna Hlinsko, a.s. se sídlem Hlinsko, Kouty 53, PSČ 539 01, IČO 48169188, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, v oddílu B, vložce 3061. Společnost Mlékárna Hlinsko, a.s. je členem koncernu AGROFERT

Nahoru ↑