Káva

Mochaccino

22.04.2014 17:20

Mochaccino

Mochaccino

Postup přípravy receptu

Do cappuccinového šálku připravíme klasické, malé espresso. Do něj přidáme Pikao dle chuti, doporučujeme okolo 2 ml. Poté našleháme mléčnou pěnu, kterou nalijeme do espressa. Pokud chceme bílý povrch, který můžeme ozdobit, lijeme mléčnou pěnu pomalu po stěně šálku nebo přes lžičku. Na povrchu pěny můžeme Pikaem dokreslit obrázek.


Odběr novinek

Přihlaste se k odběru e-mailového newsleteru.

Odběr novinek

Důležité odkazy

Mléko z českých chovů Kravík www.bezlepek.cz
AGROFERT
Člen koncernu AGROFERT
    Facebook   Navštivte náš YouTube

© 2017, Mlékárna Hlinsko, a.s. – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.
Toto jsou internetové stránky společnosti Mlékárna Hlinsko, a.s. se sídlem Hlinsko, Kouty 53, PSČ 539 01, IČO 48169188, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, v oddílu B, vložce 3061. Společnost Mlékárna Hlinsko, a.s. je členem koncernu AGROFERT

Nahoru ↑