Káva

Ledová káva s mlékem a kořením

03.01.2014 09:02

Ledová káva s mlékem a kořením

Ledová kořeněná mléčná pěna v kombinaci se silnou a intenzivní kávou Grand Cru.

Postup přípravy receptu

Do šálku na capuccino připravíme kávu espresso (80 ml) a podle chuti osladíme. Přelijeme do velké sklenice s drceným ledem. Ze studeného mléka připravíme 150 ml mléčné pěny, buď ve šlehači Aeroccino nebo pomocí parní trysky kávovaru Nespresso. K ledové kávě přidáme mléko a několik lžící mléčné pěny. Nakonec poprášíme skořicí, muškátovým oříškem nebo kousky čokolády. Okamžitě podáváme.


Odběr novinek

Přihlaste se k odběru e-mailového newsleteru.

Odběr novinek

Důležité odkazy

Mléko z českých chovů Kravík www.bezlepek.cz
AGROFERT
Člen koncernu AGROFERT
    Facebook   Navštivte náš YouTube

© 2017, Mlékárna Hlinsko, a.s. – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.
Toto jsou internetové stránky společnosti Mlékárna Hlinsko, a.s. se sídlem Hlinsko, Kouty 53, PSČ 539 01, IČO 48169188, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, v oddílu B, vložce 3061. Společnost Mlékárna Hlinsko, a.s. je členem koncernu AGROFERT

Nahoru ↑