KuchyněRecept

Karamelová zmrzlina se sušenkami a mandlemi

22.07.2016 14:03

Karamelová zmrzlina se sušenkami a mandlemi

INGREDIENCE:

  • 1 plechovka karamelového Salka
  • 2 balení 30% smetany
  • 50 g máslových sušenek
  • plátky mandlí

POSTUP:

  1. Karamelové Salko smíchejte s jedním balením smetany.
  2. Zvlášť si vyšlehejte druhou smetanu.
  3. Obě části smíchejte a pak nalijte do krabičky, ve které budete zmrzlinu mrazit (nebo použijte zmrzlinovač).
  4. Do krabičky nasypte 2/3 nalámaných sušenek a směs zamíchejte (případně sušenky přidejte do zmrzlinovače – ke konci).
  5. Uložte budoucí zmrzlinu do mrazáku a počkejte asi 8 hodin.
  6. Hotovou zmrzlinu podávejte posypanou mandlemi, které můžete předem opražit na pánvi.

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru e-mailového newsleteru.

Odběr novinek

Důležité odkazy

Mléko z českých chovů Kravík www.bezlepek.cz
AGROFERT
Člen koncernu AGROFERT
    Facebook   Navštivte náš YouTube

© 2017, Mlékárna Hlinsko, a.s. – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.
Toto jsou internetové stránky společnosti Mlékárna Hlinsko, a.s. se sídlem Hlinsko, Kouty 53, PSČ 539 01, IČO 48169188, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, v oddílu B, vložce 3061. Společnost Mlékárna Hlinsko, a.s. je členem koncernu AGROFERT

Nahoru ↑