KuchyněRecept

Jahodové nanuky z tvarohu

05.09.2016 07:42

Jahodové nanuky z tvarohu

Dalším receptem, který si doma můžete zkusit, jsou nanuky do ruky a jejich chuť je plná jahod a citronu. Přesto jsou ale hodně krémové a stále bez umělých barviv a aromat. I v těchto nanucích je oblíbené Salko, které jsem tentorkát zjemnila tvarohem.

INGREDIENCE (asi na 1 litr zmrzliny):

  • 300 g jahod
  • 1 Salko
  • 1 neslazené kondenzované mléko
  • 1 vanička tučného tvarohu
  • 1/2 citronu

POSTUP:

  1. Rozmixujte jahody spolu s tvarohem.
  2. Vmíchejte Salko a kondenzované mléko.
  3. Přidejte kůru a šťávu z 1/2 citronu.
  4. Směs dobře promíchejte a vlijte do formiček na nanuky – já používám silikonové.
  5. Naplněné formičky umístěte do mrazáku alespoň na 5 hodin.

TIP: Pokud je na vás zmrzlina moc sladká, dejte do ní méně Salka a více neslazeného mléka.


Odběr novinek

Přihlaste se k odběru e-mailového newsleteru.

Odběr novinek

Důležité odkazy

Mléko z českých chovů Kravík www.bezlepek.cz
AGROFERT
Člen koncernu AGROFERT
    Facebook   Navštivte náš YouTube

© 2017, Mlékárna Hlinsko, a.s. – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.
Toto jsou internetové stránky společnosti Mlékárna Hlinsko, a.s. se sídlem Hlinsko, Kouty 53, PSČ 539 01, IČO 48169188, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, v oddílu B, vložce 3061. Společnost Mlékárna Hlinsko, a.s. je členem koncernu AGROFERT

Nahoru ↑