KuchyněRecept

Dvojbarevné griliášové řezy

15.09.2014 12:36

Dvojbarevné griliášové řezy

Ingredience:

  • 1x Tatra Salko nebo Tatra Salko karamel
  • 500 g ztuženého tuku
  • 250 g kokosu
  • 150 g moučkového cukru
  • 1 sáček pudinkového prášku
  • 2 lžíce kakaa
  • 1 sáček vanilkového prášku
  • 2 vejce
  • 3 lžíce posekaných ořechů
  • 1 lžíce rumu
  • meruňkový džem
  • 3 velké cukrářské oplatky
  • na zdobení čokoládová poleva

Postup:

Polovinu tuku rozpustíme, přidáme Salko, kokos a všechno promícháme. Oplatku natřeme džemem, kokosovou náplní a přikryjeme druhou oplatkou. Druhou polovinu tuku rozpustíme nad párou, přidáme moučkový cukr, pudinkový prášek, kakao, vanilkový cukr, vejce, ořechy a rum. Mícháme, dokud směs nezhoustne, a pak ji natřeme na oplatku.

Na pudinkovou náplň položíme třetí oplatku netřenou džemem a povrch polijeme čokoládovou polevou. Můžeme posypat čokoládovou rýží, ořechy, kokosem nebo nastrouhanou čokoládou. Uložíme do chladu a po čase nakrájíme na řezy.


Odběr novinek

Přihlaste se k odběru e-mailového newsleteru.

Odběr novinek

Důležité odkazy

Mléko z českých chovů Kravík www.bezlepek.cz
AGROFERT
Člen koncernu AGROFERT
    Facebook   Navštivte náš YouTube

© 2017, Mlékárna Hlinsko, a.s. – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.
Toto jsou internetové stránky společnosti Mlékárna Hlinsko, a.s. se sídlem Hlinsko, Kouty 53, PSČ 539 01, IČO 48169188, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, v oddílu B, vložce 3061. Společnost Mlékárna Hlinsko, a.s. je členem koncernu AGROFERT

Nahoru ↑