KuchyněRecept

Bábovka se Salkem

15.09.2014 14:38

Bábovka se Salkem

Ingredience:

  • 6 vajec
  • 1x Hera nebo Tatra máslo (250 g)
  • 1x Tatra Salko
  • 1 dl Tatra mléka
  • 300 g polohrubé mouky
  • 150 g nasekaných mandlí
  • 1 a 1/2 prášku do pečiva

Postup:

Žloutky s Herou nebo máslem vyšleháme do pěny a postupně přidáme Salko, mléko, mouku, prášek do pečiva a mandle. Z bílků vyšleháme sníh a přidáme do směsi. Pečeme asi 40 až 45 minut.


Odběr novinek

Přihlaste se k odběru e-mailového newsleteru.

Odběr novinek

Důležité odkazy

Mléko z českých chovů Kravík www.bezlepek.cz
AGROFERT
Člen koncernu AGROFERT
    Facebook   Navštivte náš YouTube

© 2017, Mlékárna Hlinsko, a.s. – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.
Toto jsou internetové stránky společnosti Mlékárna Hlinsko, a.s. se sídlem Hlinsko, Kouty 53, PSČ 539 01, IČO 48169188, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, v oddílu B, vložce 3061. Společnost Mlékárna Hlinsko, a.s. je členem koncernu AGROFERT

Nahoru ↑